Klanttevredenheid met een 9.6

Ophalen en inleveren in Gronsveld

Wij zorgen voor een volle tank

Autoverhuur Limburg

Occasion Center Maastricht

Neem contact op met ons!

Stel, je rijdt ergens tegenaan of een derde persoon veroorzaakt schade aan de huurauto.

In het geval van schade, diefstal of erger betaal je maximaal je overeengekomen eigen risico per schadegeval. Is het schadebedrag minder dan je eigen risico dan betaal je minder. Mocht de schade verhaalbaar zijn op een bij ons bekende tegenpartij dan betaal je uiteraard niets.

Veiligheid voorop: Het is van groot belang om snel te handelen na een auto-ongeluk. Stop de auto onmiddellijk en controleer alle betrokkenen op verwondingen.

Breng zowel uzelf als eventuele medepassagiers zo snel mogelijk in veiligheid. Let op dat het verplaatsen van mensen met ernstige pijn, gebroken ledematen of vermoedelijke rugletsel vermeden moet worden.

Bel de hulpdiensten: Schat zelf de situatie in en beslis of u hulpdiensten nodig heeft. 

Wissel gegevens uit en evalueer het ongeval: Nadat iedereen in veiligheid is gebracht en hulp onderweg is, wissel je naam en contactgegevens uit met andere betrokkenen.

Neem foto’s van de omgeving en schade, en noteer essentiële informatie zoals de kleur, merk en model van voertuigen, datum en tijdstip van het ongeval, weersomstandigheden, de staat van de weg en eventuele straatverlichting.

Verzamel ook kentekennummers, namen, adressen en telefoonnummers van alle betrokkenen.

Contacteer het autoverhuurbedrijf: Neem contact op met ons (het nummer staat in de huurovereenkomst) en informeer ons over de situatie. Wij regelen het verdere vervoer en, indien nodig, de vervanging van de huurauto. Betaal geen schadevergoedingen rechtstreeks aan anderen.

Meld het ongeval aan ons en wij  zullen het verder afhandelen met de betrokken partijen.

Occasion Center Maastricht Autoverhuur

Oosterbroekweg 17,
6247 BN Gronsveld