Klanttevredenheid met een 9.6

Ophalen en inleveren in Gronsveld

Wij zorgen voor een volle tank

Autoverhuur Limburg

Occasion Center Maastricht

Neem contact op met ons!

Wanneer dien je het schadeformulier in te vullen? Indien je betrokken bent bij een aanrijding met een ander voertuig, dien je samen met de andere bestuurder onmiddellijk een schadeformulier in te vullen voor de verzekeringsclaim. Het ingevulde formulieren stuurt u naar ons en wij zorgen voor de afhandeling.

Onze suggesties voor het invullen van het schadeformulier:

Onmiddellijk invullen: Vul het schadeformulier direct in na een aanrijding, zelfs als er aanvankelijk geen zichtbare schade lijkt te zijn. Dit geldt ook voor het noteren van de gegevens van de tegenpartij. Vroegtijdig invullen voorkomt latere discussies en biedt gedeeld bewijs.

Foto’s maken en getuigengegevens noteren: Leg na het ongeval alles wat je kunt vastleggen vast. Maak foto’s van kentekens en schade aan beide voertuigen, en noteer contactgegevens van getuigen. Dit voorkomt vergetelheid in een later stadium.

Kies een rustige en veilige locatie: Zoek na een ongeval een rustige plek om het formulier in te vullen. Dit bevordert de concentratie op de gestelde vragen.

Letsel en materiële schade noteren: Bij letsel na het ongeval, noteer dit bij vraag 3. Vermeld bij vraag 4 eventuele andere beschadigingen naast de voertuigen, zoals aan eigendommen.

Controleer vraag 12: Zorg ervoor dat alle hokjes in het midden van vraag 12 zijn ingevuld en vul het totaal aantal aangekruiste vakjes in. Dit voorkomt latere wijzigingen na ondertekening.

Laat de tegenpartij tekenen: Zorg dat de tegenpartij het formulier ondertekent, wat goedkeuring geeft voor de verstrekte gegevens. Bewaar de ondertekende versie zorgvuldig en geef nooit een niet-ondertekend exemplaar mee.

Maak een foto van het ingevulde formulier: Maak een foto van het ingevulde schadeformulier als extra bewijs voor het geval het formulier niet aankomt of verloren raakt.

Download Schadeformulier: Hier kunt u het schadeformulier downloaden.
Ook is het mogelijk om deze digitaal in te vullen via:

https://www.mobielschademelden.nl/ 

Occasion Center Maastricht Autoverhuur

Oosterbroekweg 17,
6247 BN Gronsveld