Klanttevredenheid met een 9.6

Ophalen en inleveren in Gronsveld

Wij zorgen voor een volle tank

Autoverhuur Limburg

Occasion Center Maastricht

Neem contact op met ons!

Na het ondertekenen van de huurovereenkomst en voordat u met een van onze huurvoertuigen de weg op gaat, wensen wij u een veilige en aangename reis.

Desondanks kan het voorkomen dat zich onderweg onvoorziene situaties voordoen. Hieronder leggen wij uit wat u kunt doen in geval van calamiteiten tijdens uw reis.

Contactgegevens van Occasion Center Maastricht Autoverhuur:

Schade of aanrijding: In geval van schade of een aanrijding adviseren wij u om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen en bovendien een schadeformulier in te vullen, dat zich in het voertuig bevindt.

Wij ontvangen graag het volledig ingevulde schadeformulier zo spoedig mogelijk. Indien het niet mogelijk is om verder te rijden, laat het ons dan weten bij het contact opnemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Pech onderweg: Ondanks zorgvuldig onderhoud kan er onderweg altijd pech optreden. Alle voertuigen zijn voorzien van een pechservice. Bij pech met het huurvoertuig raden wij u aan om snel contact op te nemen via telefoonnummer: X .

Buiten de reguliere openingstijden hoort u een 24/7-nummer. U kunt dit nummer 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. In de meeste gevallen kunt u snel weer de weg op. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Verduistering/diefstal: Bij verduistering of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk contact op te nemen  en aangifte te doen bij de politie. Stuur zo snel mogelijk een kopie van de aangifte, een schadeaangifteformulier en de originele sleutels naar ons op.

Het is belangrijk dat u ons direct op de hoogte brengt van het voorval.

Occasion Center Maastricht Autoverhuur

Oosterbroekweg 17,
6247 BN Gronsveld